Tekst
online & offline

vrouwenhanden typen tekst op magic keyboard

Schrijven

Heb je de context in je hoofd maar lukt het niet om er een tekst van te maken? Krijg je enkel steekwoorden en losse flarden op papier of heb je gewoon geen tijd om wat te schrijven?

Dan schrijft Your Text jouw tekst! 

Jouw idee├źn worden vertaald naar een tekst die je doelgroep aanspreekt en past bij het gekozen communicatiemiddel. Zo wordt er bij webteksten extra aandacht besteed aan SEO (zoekmachine optimalisatie), scanbaarheid en compactheid van de tekst.

man redigeert tekst op bank

Redigeren

Kom je er maar niet achter waarom een tekst niet lekker wegleest of wil je de tekst uit een brochure omzetten naar een webtekst? Laat je tekst dan redigeren.

Redigeren is het geschikt maken van materiaal voor publicatie. De tekst wordt gecontroleerd op stijl, spelling, grammatica en interpunctie, met als doel de leesbaarheid van de tekst te verbeteren. Denk hierbij aan het voorkomen van lange zinnen, inconsistenties, woordherhalingen en onjuist gebruik van leestekens.

met rode pen gecorrigeerde tekst

Corrigeren

Schrijf je zelf de teksten voor je website? Super, dat is namelijk ontzettend leuk om te doen!

Voor een laatste professionele check op spelling, grammatica en interpunctie kun je ook bij ons terecht. Met plezier gaan wij op jacht naar dat ene schrijfvoutje ;)